Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα

Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα Facebook Twitter
0

Έτοιμος να διευρύνει τη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα, δήλωσε ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου λέγοντας ότι αυτές είναι οι οδηγίες του και πως «ο στρατός προετοιμάζεται για αυτό».

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε ο Νετανιάχου λίγο πριν μπεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το Ισραήλ στόχος της επιχείρησης είναι το δίκτυο των τούνελ της Χαμάς, τα οποία δεν μπορούν να πληγούν μόνον από τον αέρα.

Η Χαμάς απειλεί εν τω μεταξύ ότι το Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα, την ώρα που πλέον στη Γάζα διεξάγονται μάχες σώμα με σώμα.

Ως τώρα από την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιοι και ένας Ισραηλινός στρατιώτης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Διεθνή / Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αγόρι πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ηλικία του ή τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στα χέρια του το όπλο
LIFO NEWSROOM