Εκνεύρισε το Βερολίνο η αγκαλιά Σρέντερ-Πούτιν

Εκνεύρισε το Βερολίνο η αγκαλιά Σρέντερ-Πούτιν Facebook Twitter
0

Θέμα δημιούργησε στη Γερμανία η θερμή αγκαλιά του πρώην Γερμανού καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ με τον Βαλντιμίρ Πούτιν, την ώρα που η Δύση βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τη Μόσχα, λόγω ουκρανικής κρίσης και επιβάλλει μάλιστα κυρώσεις.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο γερμανικό Τύπο ελήφθησαν έξω από ρωσικό μέγαρο όπου ο Σρέντερ παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τα 70ά γενέθλια του.

Σχολιάζοντας τη φωτογραφία αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι ο Σρέντερ «δεν εκπροσωπεί την γερμανική κυβέρνηση» και τόνισε ότι «πρέπει να γίνει σαφές στον καθέναν ότι ο κ. Σρέντερ εγκατέλειψε την ενεργό πολιτική πριν από αρκετό καιρό».

Ο Σρέντερ είχε διοριστεί μετά τη θητεία του στην καγκελαρία ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανο-ρωσικής κοινοπραξίας Nord Stream. Η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται τους αγωγούς που μεταφέρουν το ρωσικό αέριο στην Ευρώπη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM