Κλειστή αυτή την ώρα η Σταδίου

Κλειστή αυτή την ώρα η Σταδίου Facebook Twitter
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, Σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται έξω από το υπουργείο Εργασίας, με την οδό Σταδίου να παραμένει κλειστή.

Μερικά από τα αιτήματά τους είναι τα ακόλουθα: Επίδομα ανεργίας για όλους και για όλη την περίοδο της ανεργίας. Επίδομα ανεργίας στα 600 ευρώ. Δωρεάν μετακίνηση στις αστικές συγκοινωνίες με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Σφράγισμα των βιβλιαρίων όλων των ανέργων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM