Νέα χιονοθύελλα χτυπά την αμερικανική πρωτεύουσα

Νέα χιονοθύελλα χτυπά την αμερικανική πρωτεύουσα Facebook Twitter
0

 

Νέα χιονοθύελλα χτυπά την αμερικανική πρωτεύουσα Facebook Twitter

Στο έλεος νέας ισχυρής χιονοθύελλας βρίσκονται οι βορειοανατολικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, με αποτέλεσμα να παραλύσουν οι οδικές μετακινήσεις, να καθηλωθούν πτήσεις και να κοπεί το ρεύμα σε εκατοντάδες αμερικανικά νοικοκυριά.

Στην Ουάσιγκτον και το Μέριλαντ τα σχολεία έκλεισαν καθώς το ύψος του χιονιού έφτασε τα 30 εκατοστά ενώ αναβλήθηκαν και πολλές συνεδριάσεις της Γερουσίας.

Νέα χιονοθύελλα χτυπά την αμερικανική πρωτεύουσα Facebook Twitter

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε χθες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 45 κομητείες της Τζώρτζια και της Νότιας Καρολίνας, όπου 370.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Οδηγίες εξέδωσε η Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιώντας τους πολίτες ότι πρέπει να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. «Εάν πρέπει να μετακινηθείτε οδικώς, πάρτε μαζί σας στο αυτοκίνητο έναν δεύτερο φακό, νερό και τρόφιμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νέα χιονοθύελλα χτυπά την αμερικανική πρωτεύουσα Facebook Twitter



Για την κακοκαιρία με εισβολή ψυχρών ρευμάτων από την Αρκτική, είχε προειδοποιήσει εδώ και αρκετές ημέρες η Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέροντας μάλιστα ότι  «η συγκέντρωση πάγου θα είναι τεράστια, αν δεν φθάσει σε ιστορικά επίπεδα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM