Επίθεση ενόπλων σε κτίριο της Βαγδάτης

Επίθεση ενόπλων σε κτίριο της Βαγδάτης Facebook Twitter
0

Επίθεση ενόπλων σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ιρακινή πρωτεύουσα, δίπλα από το γραφείο του υπουργού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οκτώ ένοπλοι εισέβαλλαν στο κτίριο και κρατούν ομήρους αρκετούς ανθρώπους. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν οι όμηροι είναι υπάλληλοι του υπουργείου ή άλλης υπηρεσίας. 

Όπως γράφει η Ελευθεροτυπία, οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή στην οποία βρίσκονται πολλά κυβερνητικά γραφεία συμπεριλαμβανομένης της έδρας του υπουργείου Μεταφορών ενώ ακόμη καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη αν και εκτιμάται ότι πρόκειται για σουνίτες μαχητές που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διεθνή / Η επιτυχία του «Melania» θα έπρεπε να ανησυχεί τους δημιουργούς ντοκιμαντέρ

Η ταινία αποτελεί την πιο πρόσφατη ακριβοπληρωμένη και προσεκτικά χορογραφημένη αγιογραφία σελέμπριτι που πλασάρεται ως ντοκιμαντέρ από τις πλατφόρμες streaming. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως προειδοποιητικό σημάδι για το ποιες «αληθινές ιστορίες» προωθούνται σήμερα από τη βιομηχανία.
THE LIFO TEAM