Ελεύθερος ο Κάντας…να επιστρέψει στη φυλακή

Ελεύθερος ο Κάντας…να επιστρέψει στη φυλακή Facebook Twitter
0

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα κρίθηκε ο πρώην διευθυντής εξοπλισμών Αντώνης Κάντας για τα πυροβόλα, που όμως επιστρέφει στη φυλακή για τις μίζες στα υποβρύχια και τα αντιαεροπορικά.

Με δήλωση τους οι συνήγοροι του κατηγορουμένου Γιάννης Μαντζουράνης και Ηλίας Μπίσιας χαρακτήρισαν την απόφαση ανακριτών και Εισαγγελέα, να τον αφήσουν ελεύθερο γι΄ αυτή την υπόθεση, ως «ισχυρό μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους πως όποιος συνεργάζεται αντιμετωπίζεται ευνοϊκά από τη δικαιοσύνη».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM