LIVE!

Η ΕΕ στέλνει στρατό στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

Η ΕΕ στέλνει στρατό στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία Facebook Twitter
0

Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν σήμερα την κοινή στρατιωτική αποστολή στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Στη χώρα που μαστίζεται από ανεξέλεγκτη διαθρησκευτική βία μεταξύ των πλειοψηφούντων χριστιανών και μιας μειοψηφίας μουσουλμάνων επιχειρούν ήδη δυνάμεις της Γαλλίας και άλλων γειτονικών αφρικανικών κρατών. Κύριος σκοπός τους είναι η τήρηση της τάξης και η αποφυγή ενός γενικού εμφυλίου.

Πριν από λίγες μέρες ο μεταβατικός πρόεδρος της χώρας Μισέλ Τζοτοντιά είχε υποβάλει την παραίτησή του, καθώς δεν κατάφερε να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο.

0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM