Εντολή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο ο Κοντομηνάς

Εντολή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο ο Κοντομηνάς Facebook Twitter
1

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, έλαβε από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Στην κλινική τον επισκέφθηκε ο ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης. Για τον γνωστό επιχειρηματία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του χρηματιστηρίου.



Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απάτης, άμεσης συνέργειας σε απιστία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.



Επίσης τον κ. Κοντομηνά επισκέφθηκε ιατροδικαστής προκειμένου να αποφανθεί για την υγεία του και δικαστικές πηγές επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι είπε πως πρέπει ο επιχειρηματίας να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο για να γίνει γνωμάτευση.



Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια