Σοκαριστικές αναφορές για την εκτέλεση του θείου Γιανγκ της Β.Κορέας

Σοκαριστικές αναφορές για την εκτέλεση του θείου Γιανγκ της Β.Κορέας Facebook Twitter
9

Η εκτέλεση του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ άφησε δυσαρεστημένη την Κίνα η οποία φαίνεται πως μέσω ρεπορτάζ της εφημερίδας Wen Wei Po αποκαλύπτει μακάβριες αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμη πτυχές, του τρόπου με τον οποίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε να επιβάλει τη θανατική ποινή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο αναδημοσιεύουν σήμερα πολλά ξένα μέσα, ο θείος μαζί με τους άλλους πέντε αξιωματούχους, περιορίστηκαν γυμνοί σε κλουβί εντός του οποίου αφέθηκαν ελεύθερα 120 πεινασμένα σκυλιά. Τα σκυλιά τους κατασπάραξαν ζωντανούς αφού προηγουμένως είχαν παραμείνει νηστικά για τρεις ημέρες, με τον ηγέτη και 300 ακόμη στενούς συνεργάτες και αξιωματούχους του, να παρακολουθούν το θέαμα. Η μακάβρια τελετουργική εκτέλεση είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα και η ονομασία της είναι "quan jue" που σημαίνει εκτέλεση από σκύλους.

Αν και το ρεπορτάζ πρωτοεμφανίστηκε στις 24 Δεκεμβρίου, μόλις  χθες άρχισε να αναμεταδίδεται από άλλα μέσα πλην της εφημερίδας αλλά και του Ασιατικού straitstimes.com . Σύμφωνα με τα σχόλια των συντακτών ενδέχεται αν είναι απλά κινεζική προπαγάνδα που επιδιώκει πλήγμα στον ηγέτη, για τον φερόμενο ως πιστό σύμμαχο της, θείο Γιανγκ που έχασε.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα, ο Τραμπ είπε: «Μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου και τους πιο κοντινούς σου, αλλά πρέπει να φύγεις από τη χώρα τώρα», προσφέροντας ασφαλή διέλευση στον Μαδούρο
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Διεθνή / Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων εξαπλώνεται γρήγορα ανάμεσα στα γουρούνια και τους αγριόχοιρους, αποτελώντας σημαντικό οικονομικό κίνδυνο για την Ισπανία, μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες εξαγωγές χοιρινού στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Διεθνή / Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση «παραπληροφόρησης και ψευδών ισχυρισμών» εναντίον του Ισραήλ στα social media, όπου είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
LIFO NEWSROOM