LIVE!

Περισσότερο κρύο σήμερα

Περισσότερο κρύο σήμερα Facebook Twitter
0

Toπικές βροχές, περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Β-ΒΑ μέχρι και 8 Μποφόρ.

Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία θα σημειωθεί στη Μακεδονία (μείον 3 βαθμοί και στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Αττική προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη με βοριάδες 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από μειον 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM