Ξανά στο εδώλιο σήμερα ο Παπαγεωργόπουλος

Ξανά στο εδώλιο σήμερα ο Παπαγεωργόπουλος Facebook Twitter
0

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται σήμερα από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού δήμου, για την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.


Μαζί με τον κ. Παπαγεωργόπουλο θα δικαστούν ο άλλοτε γενικός γραμματέας του δήμου και «δεξί χέρι» του Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας, Παναγιώτης Σαξώνης, οι οποίοι καταδικάστηκαν επίσης σε ισόβια κάθειρξη.


Σύμφωνα με τις επιστολές που έχει στείλει μέσα από τη φυλακή ο πρώην δήμαρχος δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο της ενοχής του, κάνει λόγο για σπίλωση του ονόματός του και διατείνεται ότι «δεν έχει ουδεμία σχέση με την υπεξαίρεση».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM