Κατά την επίσκεψή του στo Mαρόκο, ο τούρκος πρωθυπουργός έτυχε ψυχρής υποδοχής, η οποία μάλιστα σχολιάστηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ.
Η εφημερίδα «Χουριέτ» αφήνει να εννοηθεί ότι ο βασιλιάς Μοχάμεντ απέφυγε να συναντηθεί με τον Τούρκο πρωθυπουργό μετά την εξέγερση στην Κωνσταντινούπολη και την εκτεταμένη χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Από την πλευρά του Μαρόκου, και όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας «Yabiladi», πιθανόν ο βασιλιάς Μοχάμεντ να μην καλωσόρισε τον Ερντογάν επειδή ο Τούρκος πρωθυπουργός κατά την διάρκεια περιοδείας του σε χώρες της «Αραβικής Ανοιξης» το 2011 δεν είχε επισκεφθεί τη χώρα.
Από το πρωθυπουργικό γραφείο της Τουρκίας, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η συνάντηση του Ερντογάν και του Βασιλιά Μοχάμεντ δεν έγινε, γιατί ο δεύτερος απουυσιάζει στο εξωτερικό. Ο Βασιλιάς Μοχάμεντ θα είναι απών για 20 μέρες. Το τουρκικό πρακτορείο «Ανατολία» είχε μεταδώσει ότι κατά την επίσκεψή του στο Μαρόκο, ο Ερντογάν θα γίνει δεκτός από τον βασιλιά της χώρας και τον υπουργό Εξωτερικών και Συνεργασίας.
Διεθνή /
Ψυχρής υποδοχής έτυχε ο Ερντογάν στο Μαρόκο

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Ομολόγησαν ο σύντροφος της πρώην συζύγου του καθηγητή και οι συνεργοί του

Χοακίν Φίνιξ: «Ήταν από τις χειρότερες νύχτες της ζωής μου»

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν θα αντέξει, εγώ θέλω να πάει φυλακή και η μάνα μου» λέει ο αδελφός της

Ηράκλειο: 15χρονος πήδηξε στο κενό από ύψος 10 μέτρων

Air India: Ο έμπειρος κυβερνήτης του Boeing 787 διέκοψε την τροφοδοσία των κινητήρων με καύσιμα σύμφωνα με την WSJ
