Πρώτος θάνατος στην Γαλλία από τον κορονοϊό

Πρώτος θάνατος στην Γαλλία από τον κορονοϊό Facebook Twitter
0

Τον θάνατο ενός άνδρα από τον νέο κορονοϊό, επιβεβαίωσε η γαλλική κυβέρνηση. Ο 65 χρονος, που είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι, μπήκε στο νοσοκομείο στις 23 Απριλίου, με έντονα αναπνευστικά προβλήματα, ενώ λίγες ημέρες μετά οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από τον νέο κορονοιό τύπου Sars.

Ένας ακόμη 50χρονος άνδρας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο. Oι δύο άνδρες είχαν έρθει σε επαφή κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους.

Η Yπουργός Yγείας της Γαλλίας, Μαρισό Τουρέν δήλωσε ότι: «Σήμερα άλλος ένας ασθενής προσεβλήθη από τον νέο κορονοϊό, αλλά είναι η μοναδική περίπτωση. Ο κυβερνητικός μηχανισμός και οι υπηρεσίες υγείας παραμένουν σε επιφυλακή αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο αριθμός των ατόμων που έχουν χάσει την ζωή τους από τον νέο κορονοϊό, έχει φτάσει τους 2, ενώ οι αρχές συνιστούν ψυχραιμία και εφιστούν την προσοχή σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Μέση Ανατολή.
 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM