Θεσσαλονίκη: Απόδραση κρατουμένου από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Κρατούμενος απέδρασε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος κατάφερε να διαφύγει μέσα από το παράθυρο του δωματίου του, καθώς νοσηλευόταν υπό φρούρηση. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/2).

Η απουσία του έγινε αντιληπτή λίγη ώρα μετά. Έκτοτε οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ο κρατούμενος είχε παρουσιάσει πρόβλημα με την καρδιά του λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, εξέλιξη που οδήγησε στη νοσηλεία του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM