Μάρτυρας "έδειξε" τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Μάρτυρας "έδειξε" τον Γ. Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
0

Αιχμές κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για μη αξιοποίηση στοιχείων, που θα έφερναν έσοδα στο Δημόσιο από την πάταξη της φοροδιαφυγής, φέρεται να άφησε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η υπάλληλος του υπουργείου και υπεύθυνη της Ομάδας Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου, Κατερίνα Φραντζεσκάκη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κ. Φραντζεσκάκη φέρεται να δήλωσε πως η λίστα Λαγκάρντ θα βοηθούσε το υπουργείο Οικονομικών ώστε να εντοπίσει γρηγορότερα τις περιπτώσεις που έπρεπε να ελεγχθούν και κατά συνέπεια θα εισέρρεαν πιο εύκολα έσοδα, στα δημόσια ταμεία. Πρόσθεσε επίσης, πως πολλά από τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι κοινά με αυτά που περιλάμβανε η λίστα των 1.750 προσώπων που είχε καταρτίσει η ομαδα της και βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM