Επτά από τα 68 δείγματα τροφίμων που έχουν ελεγχθεί μέχρι τώρα περιέχουν DNA αλόγου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Τσιάλτας. Οι έρευνες, ωστόσο, επικεντρώνονται τώρα στο να διευκρινιστεί εάν τα θετικά αυτά δείγματα περιέχουν αντιβιοτικά και την αντιφλεγμονώδη ουσία φαινυλοβουταζόνη. Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει έως τώρα 167 δείγματα τροφίμων και διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια - Αισθητός στην Αττική

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια: Η δόνηση «έπιασε στον αέρα» τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Σεισμός 5,2R στην Εύβοια: Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι- Δεκάδες μετασεισμοί τη νύχτα

Εθνικός πανωλεθρίαμβος

Λέκκας για 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια: «Η περιοχή δεν δίνει μεγάλους σεισμούς»

σχόλια