Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη αντίδραση on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη Facebook Twitter
Φωτ. Βασίλης Μπισμπίκης / Glomex
0

Μία αμήχανη στιγμή είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης κατά τη διάρκεια πρόσφατων τηλεοπτικών δηλώσεών του.

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Σπασμένη Φλέβα» και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένας εκ των πρωταγωνιστών, έδωσε το παρών συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

Μετά το τέλος της πρεμιέρας, τόσο ο ίδιος όσο και η συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία, Κλέλια Ρένεση, έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Κατά τη διάρκεια αυτών, ο Βασίλης Μπισμπίκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο έμμεσα και για το τροχαίο ατύχημα που είχε στη Φιλοθέη.

«Όλες τις ατυχίες, που μπορεί να έχουν συμβεί, τις αφήνετε όλες πίσω», ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση του δημοσιογράφου, φέρνοντας τον ηθοποιό σε αμήχανη θέση, με τον ίδιο στη συνέχεια να απαντά: «Τι εννοείς;».

«Γενικά, επειδή ήσασταν και ένα πρόσωπο της επικαιρότητας πριν από λίγο καιρό, αν τα έχετε αφήσει όλα πίσω σας» συνέχισε ο δημοσιογράφος, με την Κλέλια Ρένεση να παρεμβαίνει με χιούμορ για αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή.

«Όλα καλά, όλα καλά. Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω την ανάγκη της αποδοχής από ανθρώπους που δεν είναι στο στενό, οικογενειακό, φιλικό πλαίσιο», επισήμανε κλείνοντας ο Βασίλης Μπισμπίκης.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM