Θεσσαλονίκη: Απείλησε οδηγό ταξί με σύριγγα και του πήρε 20 ευρώ στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Θεσσαλονίκη: Απείλησε οδηγό ταξί με σύριγγα και του πήρε 20 ευρώ στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Υπό την απειλή σύριγγας, ένας 35χρονος άνδρας λήστεψε τα ξημερώματα οδηγό ταξί, αφαιρώντας από αυτόν 20 ευρώ, στο χώρο των υπεραστικών ΚΤΕΛ «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, επιβιβάστηκε στο ταξί ως πελάτης και, στη διάρκεια της διαδρομής, απείλησε τον 57χρονο οδηγό, ζητώντας του χρήματα. Αμέσως μετά τη ληστεία τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς που διεξήγαγαν έρευνες στην περιοχή.

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ληστεία, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΚΗΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ελλάδα / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Το «τελευταίο αντίο» στη Μητρόπολη Αθηνών - Εικόνες από την εξόδιο ακολουθία

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε, νωρίτερα, η σορός της, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης - Ποιοι έδωσαν το παρών - Οι επικήδειοι Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Τασούλα
THE LIFO TEAM