4 κάλπες θα στηθούν τελικά στη βουλή

4 κάλπες θα στηθούν τελικά στη βουλή Facebook Twitter
0

4 κάλπες θα στηθούν τελικά στη βουλή για τη ψηφοφορία επί των προτάσεων για παραπομπή πολιτικών προσώπων σε προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αιφνιδιάζοντας πρότεινε τις 4 κάλπες επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνοντας λόγο για κάλπικη σκευωρία.

Μετά από συζήτηση μέσα σε συχνές εντάσεις, ο κ. Μειμαράκης ανακοίνωσε ότι όλα τα κόμματα συμφώνησαν ταυτόχρονη μυστική ψηφοφορία με μία ανάγνωση του καταλόγου των βουλευτών με 4 κάλπες ανά πρόσωπο, 4 ψηφοδέλτια με τα αδικήματα κάθε πρότασης, λευκό και φάκελο. Παρέμβαση υπήρξε από τον κ. Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖ ο οποίος ζήτησε να υποχρεούνται οι βουλευτές να ψηφίζουν σε όλες τις κάλπες ώστε να εξασφαλιστεί η μσυτικότητα της ψηφοφορίας. «Το προεδρείο δεν μπορεί να υποχρεώσει τους συναδέλφους να μετέχουν ή να μην μετέχουν στην ψηφοφορία, οι βουλευτές υπακούσουν στη συνείδηση τους» απάντησε ο κ. Μειμαράκης. Αυτό που λέτε είναι μια ευχή είπε.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM