« Ο Τσίπρας φέρεται σα να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία»

« Ο Τσίπρας φέρεται σα να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία» Facebook Twitter
2

Απάντηση στα όσα είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ο. του κόμματος του κατά του κ. Σαμαρά, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «τυχοδιωκτισμό» και του καταλόγισε ότι «φέρεται σα να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία.»

 «Την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη για να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας, να προσελκύσει επενδύσεις και να αυξήσει τη ρευστότητα της οικονομίας, ώστε να δρομολογηθεί ανάπτυξη και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί τυχοδιωκτικά να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια και φέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ανταπάντησε με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν μπορούν να μιλάνε για αξιοπιστία της χώρας αυτοί που επί χρόνια με την πολιτική τους τη μετέτρεψαν σε βίλα οργίων διαφθοράς και διαπλοκής", σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είπε για τον κ. Σαμαρά τα εξής, μεταξύ άλλων: «Θα περιμέναμε από τον πρωθυπουργό, αντί να επιδίδεται σε πολιτικά τεχνάσματα συγκάλυψης, να μας ενημερώσει πλήρως για τις επτά λίστες με μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού» ενώ ζήτησε από τον κ. Σαμαρά, κατά τη σημερινή συνάντησή του με την κ. Μέρκελ, να ζητήσει τη λίστα Χριστοφοράκου, καθώς και τη λίστα των Ελλήνων καταθετών, στις γερμανικές τράπεζες. Όμως, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σαμαράς «δεν θέλει ούτε κάθαρση, ούτε δικαιοσύνη, ομερτά και συγκάλυψη θέλει, για να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός στη χρεοκοπημένη Ελλάδα των σκανδάλων και της διαπλοκής».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM