Καμμένος: «Τώρα στον Κορυδαλλό θα δει ο Παπακωνσταντίνου τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές»

Καμμένος: «Τώρα στον Κορυδαλλό θα δει ο Παπακωνσταντίνου τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές» Facebook Twitter
1

Την εκτίμηση του ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα πάει στον Κορυδαλλό εξέφρασε μιλώντας στον Σκάι ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο πρώην υπουργός θα έπρεπε να έχει ήδη συλληφθεί.

 «Ο κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί. Δεν είναι η πρώτη πλαστογραφία η οποία κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπακωνσταντίνου και η συμμορία που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο έχουν παρανομήσει και έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν απλώς να το κρύψουν» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Θυμήθηκε μάλιστα και μια συζήτηση που είχε με τον κ. Παπακωνσταντίνου, όταν εκείνος ήταν ακόμη υπουργός Οικονομικών. «Όταν του θέτω τα θέματα αυτά του κ. Παπακωνσταντίνου λέει ότι αυτά τα οποία λέω εγώ σαν ανεξάρτητος τότε βουλευτής διαγραμμένος από την ΝΔ, είναι σενάρια τα οποία τα παίζουν περιθωριακά μπλογκ και μάλιστα είναι τζάμπα μαγκιές. Τώρα να τον δω που θα πάει να κάνει τον βαρύμαγκα στον Κορυδαλλό, τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές».

Οι ΑΝΕΛ έχουν ζητήσει τη δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM