Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που νοσηλεύτρια σώζει με μαλάξεις νεογέννητο γατάκι

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που νοσηλεύτρια σώζει γατάκι με μαλάξεις Facebook Twitter
0

Μία νοσηλεύτρια από τη Θεσσαλονίκη έσωσε με μαλάξεις ένα γατάκι και το σχετικό βίντεο με τη διάσωση του ζώου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο, ο πατέρας της νοσηλεύτριας εντόπισε το γατάκι μέσα σε ένα φρεάτιο και έσπευσε να το βγάλει από εκεί για να το δώσει στην 21χρονη κόρη του. Μόλις το παρέλαβε, η νοσηλεύτρια διαπίστωσε ότι το γατάκι δεν είχε τις αισθήσεις του και αμέσως άρχισε να επιχειρεί τη διάσωσή του, κάνοντας πολλαπλές μαλάξεις με χτυπήματα στο πίσω μέρος του σώματός του. Στο τέλος και έπειτα από επίμονη προσπάθεοα, η 21χρονη τα κατάφερε. Μέσα σε μερικά λεπτά, επανέφερε το νεογέννητο γατάκι.

«Θα το ξαναέκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Οφείλουμε να βοηθάμε οποιονδήποτε έχει την ανάγκη μας, είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι ζώο. Αυτό μάθαμε από τους γονείς μας» δήλωσε στο thestival, η 21χρονη νοσηλεύτρια από τη Θεσσαλονίκη.
 

@thestival.gr

Θεσσαλονίκη: 21χρονη νοσηλεύτρια επαναφέρει στη ζωή γατάκι που είχε πέσει σε φρεάτιο

♬ πρωτότυπος ήχος - Thestival.gr

 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM