Η Ekaterina Samoutsevitch αντεπιτίθεται

Η Ekaterina Samoutsevitch αντεπιτίθεται Facebook Twitter
1

H Ekaterina Samoutsevitch, μέλος των Pussy Riot που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, δείχνει πως δεν φοβάται και συνεχίζει τον αγώνα της κατά του Πούτιν, όπως αναφέρει η Le Monde.

Συγκεκριμένα η τριαντάχρονη ακτιβίστρια κατέφυγε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να καταγγείλει τις συνθήκες κράτησής της αλλά και για τον περιορισμό ελευθερία του λόγου της, σύμφωνα με τη δικηγόρο της Irina Khrounova.

Η ίδια υποστήριξε ότι οι υπεύθυνοι δεν άφηναν επίτηδες τα μέλη του πανκ συγκροτήματος να κοιμηθούν, επιβάλλοντάς τους εξουθενωτικά ωράρια.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM