Θεσσαλονίκη: Τράκαραν και τον μαχαίρωσε ο άλλος οδηγός – Μεθυσμένος ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Τράκαραν και τον μαχαίρωσε ο άλλος οδηγός – Μεθυσμένος ο δράστης Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της 25ης Μαρτίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όταν ένας 48χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, συγκρουόμενος με Ι.Χ. επιβατικό όχημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., μετά το ατύχημα ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του οδηγού του φορτηγού και των δύο επιβατών του Ι.Χ., με αποτέλεσμα ο 48χρονος να επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας έναν 36χρονο άνδρα στο χέρι και τον μηρό.

Ο τραυματίας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Κατά την έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, γεγονός που προστίθεται στη δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν το περιστατικό, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM