Χρήστος Μάστορας: Σήμερα εκδικάζεται το αυτόφωρο για τον τραγουδιστή

Χρήστος Μάστορας: Σήμερα εκδικάζεται το αυτόφωρο για τον τραγουδιστή Facebook Twitter
Φωτ.: NDPPHOTO
0

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον δικαστή ο Χρήστος Μάστορας για το αυτόφωρο μετά τη σύλληψή του, τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη να οδηγεί έχοντας καταναλώσει περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, αλκοόλ σε έλεγχο της Τροχαίας, στο κέντρο της Αθήνας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, που θα μπορούσε να ισούται με κίνδυνο για άνθρωπο, και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται ότι διέφυγε το πρώτο μπλόκο της Τροχαίας, πριν τον σταματήσει το επόμενο που συνάντησε στον δρόμο του.

Το αλκοτέστ, στο οποίο υπεβλήθη, φάνηκε ότι ο Χρήστος Μάστορας έδειξε 0,83, αρκετά περισσότερο από το όριο που είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Μετά τη σύλληψή του και αφού οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media.

«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος... Ήταν ένα όμορφο βράδυ σε μια έξοδο με το κορίτσι μου και την παρέα της γεμάτο γέλιο όνειρα και καλή διάθεση, που όμως στο τέλος μας βγήκε ξινό... Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν ούτε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν εκπτώσεις στα μέτρα ασφαλείας» έγραψε και στην πορεία, εξήγησε ότι είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του:

«Όλοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάνω απ' όλα άνθρωποι που νοιάζονται για τη δικαιοσύνη που προστατεύει τους υπεύθυνους από του ανεύθυνους. Από τον εισαγγελέα μέχρι την Δικαστή ένιωσα παρακολουθώντας και άλλες υποθέσεις πως όλοι φροντίζουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είμαι άγιος και ούτε αλάνθαστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους φίλους που έστειλαν».

Αφού οδηγήθηκε στο δικαστικό Μέγαρο, ο συνήγορος του τραγουδιστή, μίλησε στον Alpha, ενημερώνοντας ότι ο πελάτης του θα αρνηθεί τη δεύτερη κατηγορία και θα δηλώσει αθώος.

Η δίκη πρόκειται να γίνει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και έως ότου τότε αφέθηκε ελεύθερος.

Nτοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Χρήστου Μάστορα, έδειξε η εκπομπή του Mega, Buongiorno.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM