Eurovision 2025: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν στον σχολιασμό

Eurovision 2025: Επιστρέφουν Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου στον σχολιασμό Facebook Twitter
Φωτ. Eurovision
0

Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν ξανά στο «πόστο» τους όπως όλα δείχνουν, καθώς θα είναι οι σχολιαστές της φετινής Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ένα δίδυμο που ο κόσμος έχει συνδέσει με τη Eurovision, επιστρέφουν ξανά και θα είναι οι σχολιαστές των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Υπενθυμίζεται πως έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν μια σειρά από μουσικούς διαγωνισμούς από το 2013 και έπειτα. Ωστόσο μετά τον τελικό της Eurovision του 2023, αποφάσισαν να απέχουν.

Τέλος, σημειώνεται πως η Κλαυδία αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του εθνικού τελικού και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Κλαυδία μαζί με το κομμάτι «Αστερομάτα» θα ταξιδέψουν στην Ελβετία, καθώς η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο Α’ μισό του Β’ ημιτελικού στις 15 Μαΐου, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM