Memory walk για την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ

Memory walk για την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ Facebook Twitter
0

Μια συμβολική πορεία με κεντρικό σύνθημα «Νόσος Αλτσχάιμερ: την αντιμετωπίζουμε βήμα-βήμα» πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Εταιρεία της νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνει πορεία από το Σύνταγμα μέχρι το Ζάππειο, όπου και θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

«Είναι μία καλή ευκαιρία να διαμαρτυρηθούμε για τις περικοπές δαπανών για τα Κέντρα Ημέρας και να διεκδικήσουμε δυναμικά τα δικαιώματα των ασθενών μας» τονίζει η πρόεδρος της Εταιρείας, νευρολόγος-ψυχίατρος, Παρασκευή Σακκά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM