Εξιτήριο για τη Μαρινέλλα μέσα στις επόμενες ημέρες

Εξιτήριο για τη Μαρινέλλα μέσα στις επόμενες ημέρες Facebook Twitter
Φωτ.: NDPPHOTO
0

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, η Μαρινέλλα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σήμερα συμπληρώνονται 113 ημέρες από την ημέρα που εισήχθη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο και οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της, ότι ο κύκλος των απαιτούμενων θεραπειών, ολοκληρώθηκε και θα επιστρέψει στο σπίτι της, εντός των επόμενων ημερών.

Ρεπορτάζ του «Super Κατερίνα» αναφέρει, ότι το ιατρικό προσωπικό έκρινε για την σπουδαία ερμηνεύτρια, ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου και «κάθε ημέρα βελτιώνεται». Όσο για το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, η ίδια εκπομπή αναφέρει ότι είναι ένα σενάριο που αν και είχε ακουστεί ως λύση, τώρα «έχει παγώσει».

Ακόμη, οι ίδιες πληροφορίες μετέφεραν ότι είναι πιθανό, το νοσοκομείο να μην προχωρήσει σε σχετικό ανακοινωθέν για το εξιτήριο της τραγουδίστριας, για να αποφύγει και η ίδια η Μαρινέλλα, αλλά και η οικογένειά της, τη δημοσιότητα, την ημέρα της αποχώρησής της από το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Την 25η Σεπτεμβρίου η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρώδειου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της. Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Υγεία. Εκεί η Μαρινέλλα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με βαρύ εγκεφαλικό.

Έκτοτε, η ενημέρωση για την υγεία της Μαρινέλλας γίνεται μέσω εκπομπών και ρεπορτάζ, αλλά και ιατρικών ανακοινώσεων.
 

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM