Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 5 – Επιστροφή στον Πειραιά με 115 επιβάτες

Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 5 – Επιστροφή στον Πειραιά με 115 επιβάτες Facebook Twitter
0

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Flying Cat 5 κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Αίγινας. Το πλοίο, που μετέφερε 115 επιβάτες, αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή άλλες επιπτώσεις στους επιβάτες, ενώ οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για την ασφαλή ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται από τις λιμενικές αρχές για την κατάσταση του πλοίου και την αποκατάσταση της βλάβης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM