Εξάρχεια: Σεσημασμένος ο δράστης που επιτέθηκε σε 29χρονη με σίδερο

Εξάρχεια: Σεσημασμένος ο δράστης που επιτέθηκε σε 29χρονη με σίδερο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μια 29χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσει το μάτι της.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 15:00, στην οδό Καλλιδρομίου, όταν ένας 33χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα χτυπώντας τη στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο.

Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του φερόμενου δράστη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το παρελθόν του συλληφθέντα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο 33χρονος και η 29χρονη δεν είχαν καμία γνωριμία. Ωστόσο, ο συλληφθείς είναι γνώριμος των αρχών, καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις σε γυναίκες.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού γυναίκας, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες της επίθεσης και να στοιχειοθετήσουν πλήρως την υπόθεση.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM