Τρία αμερικανικά μπουλντόγκ σκότωσαν τον κηδεμόνα τους σε πάρκο του Σαν Ντιέγκο

Τρία αμερικανικά μπουλντόγκ σκότωσαν τον κηδεμόνα τους σε πάρκο του Σαν Ντιέγκο Facebook Twitter
Φωτογραφία: Αστυνομία του Σαν Ντιέγκο
0

Τρία σκυλιά μπουλντόγκ επιτέθηκαν στον κηδεμόνα τους σε πάρκο του Σαν Ντιέγκο την Παρασκευή, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας ένα άτομο που προσπάθησε να τον βοηθήσει, σύμφωνα με τις αρχές και την οργάνωση Humane Society.

Τα μπουλντόγκ υποβλήθηκαν σε ευθανασία το Σάββατο, δήλωσε η εκπρόσωπος της Humane Society του Σαν Ντιέγκο, Νίνα Τόμσον.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό το μεσημέρι της Παρασκευής στο Mesa Viking Park στη γειτονιά Mira Mesa του Σαν Ντιέγκο. Η Humane Society, μαζί με την αστυνομία, επιβεβαίωσαν τον θάνατο του κηδεμόνα, είπε η Τόμσον. «Οι καρδιές μας και τα βαθύτερα συλλυπητήρια μας είναι στα αγαπημένα πρόσωπα του θύματος», είπε.

Εκπρόσωπος του τμήματος ιατροδικαστών της κομητείας του Σαν Ντιέγκο, δήλωσε την Κυριακή ότι νεκρός ήταν ο Πέδρο Λουίς Ορτέγκα, 26 ετών. Ο τρόπος και η αιτία θανάτου εξακολουθούσαν να ερευνώνται, πρόσθεσε.

Η Humane Society, η οποία έχει συνάψει συμβάσεις με την πόλη για τον έλεγχο των ζώων και τις υπηρεσίες ευζωίας, είπε ότι ο τραυματίας αναρρώνει από τα τραύματά του. Η Τόμσον είπε ότι το θύμα που επέζησε προσπάθησε να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη κατά τη διάρκεια της επίθεσης και υπέστη «σοβαρά τραύματα από δάγκωμα».

Είπε επίσης ότι οι αστυνομικοί έχουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τον κηδεμόνα να περπατά με τα μπουλντόγκ προς το πάρκο, πριν από την επίθεση.

Η ίδια ανέφερε πως η ράτσα των σκύλων ήταν μία αμερικανική παραλλαγή μπουλντόγκ γνωστή ως XL bully. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είπε ότι δεν είχε κανένα αρχείο σχετικά με πιθανές καταγγελίες ή εικαζόμενες επιθέσεις από τα τρία σκυλιά.

Μάρτυρας ανέφερε ότι είδε τον άνδρα με τα σκυλιά του πριν από την επίθεση. «Είδα έναν άνθρωπο να τρέχει με τρία σκυλιά», είπε. «Παρατήρησα ότι επαναλάμβανε συνεχώς, «Να είσαι ευγενικός, να είσαι καλός».

Στους τρεις σκύλους έγινε ευθανασία, βάσει των νόμων του Σαν Ντιέγκο. Τα λείψανά τους θα εξεταστούν για λύσσα, είπε η Τόμσον.

Το Mira Mesa είναι μια μεταπολεμική κοινότητα που αναπτύχθηκε εν μέρει για να εξυπηρετεί το προσωπικό των παρακείμενων στρατιωτικών εγκαταστάσεων, γνωστές ως Marine Corps Air Station Miramar.

Με πληροφορίες από NBC News

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM
Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM