Αρραβωνιάστηκε η Πάρις Τζάκσον

Αρραβωνιάστηκε η Πάρις Τζάκσον Facebook Twitter
Φωτ. Πάρις Τζάκσον / EPA
0

Αρραβωνιάζεται η κόρη του θρυλικού Μάικλ Τζάκσον, Πάρις Τζάκσον.

Η Πάρις Τζάκσον όπως όλα δείχνουν δέχτηκε πρόταση από τον σύντροφό της, και μουσικό παραγωγό Τζάστιν Λονγκ. Συγκεκριμένα με αφορμή τα γενέθλιά του, η 26χρονη αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram με αρκετές φωτογραφίες τους, ότι αρραβωνιάστηκαν.

«Χρόνια πολλά, γλυκέ μου. Η ζωή μαζί σου τα τελευταία χρόνια ήταν μια απερίγραπτη θύελλα και δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ κανέναν πιο τέλειο για να τα κάνω όλα αυτά μαζί. Σε ευχαριστώ που με άφησες να γίνω δική σου. Σ' αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση, όπου μία από τις φωτογραφίες απαθανατίζει τον μουσικό να γονατίζει, κρατώντας ένα μικρό κουτί.

Σύμφωνα με τον Independent, παρά το γεγονός ότι έχουν από κοινού επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άρχισαν να βγαίνουν το 2022.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM