Οι Βενετοί στρέφονται εναντίον των τουριστών

Οι Βενετοί στρέφονται εναντίον των τουριστών Facebook Twitter
0

Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο περίπου 20 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται τη Βενετία, η οποία ουσιαστικά ζει από τον τουρισμό. 

Οι κάτοικοι, όμως, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τον εξαιρετικά μεγάλο αριθμό επισκεπτών της πόλης, οι οποίοι έρχονται συχνά μέσω κρουαζιερόπλοιων.

Οι Βενετοί ανησυχούν ότι τα τεράστια πλοία μπορούν να μολύνουν τα νερά, ενώ τα κύματα που σηκώνουν μπορούν να καταστρέψουν τα ιστορικά κτίρια της πόλης. Παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τους κατοίκους, εκείνοι διοργανώνουν κατά καιρούς αντιτουριστικές καμπάνιες.

Σημειώνεται ότι μερικοί εξ αυτών δείχνουν φανερά δυσαρεστημένοι μιλώντας για εκπόρνευση της ιστορικής Βενετίας.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM