Μυστική επίσκεψη υπουργού του Ισραήλ στη Μόσχα

Μυστική επίσκεψη υπουργού του Ισραήλ στη Μόσχα Facebook Twitter
0

Τη μυστική επίσκεψη στη Μόσχα που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων του Ισραήλ, Ρον Ντέρμερ, αποκάλυψε το ισραηλινό Army Radio.

Η επίσκεψη φαίνεται να εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Ισραήλ να επιτύχει κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο. Η Ρωσία είναι ένας σημαντικός παίκτης στη Συρία και η συνεργασία της σε μια διπλωματική διαδικασία για τον τερματισμό των μαχών μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι μιας συμφωνίας που θα αποτρέψει την υποστηριζόμενη από το Ιράν ομάδα από το να επανεξοπλιστεί.

Μια ρωσική αντιπροσωπεία είχε επισκεφτεί το Ισραήλ στις 24 Οκτωβρίου. Πηγή στο γραφείο του Νετανιάχου δήλωσε στους Times of Israel ότι η επίσκεψη της ρωσικής αντιπροσωπείας δεν σχετίζεται με τους ομήρους που κρατά η Χαμάς στη Γάζα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΙΚ ΝΤΕΙΝ ΟΜΙΛΙΑ ALS ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Έρικ Ντέιν: Προσπαθούσε μέσω AI να ανακτήσει την επικοινωνία με την οικογένειά του

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με ALS και είχε αρχίσει να χάνει τη δυνατότητα της ομιλίας - Η αποκάλυψη της συζύγου του, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ για τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του
THE LIFO TEAM