Τροχαίο δυστύχημα στα Ιωάννινα: Νεκρός 19χρονος με μοτοσικλέτα

Τροχαίο δυστύχημα στα Ιωάννινα: Νεκρός 19χρονος με μοτοσικλέτα Facebook Twitter
Φωτ.: epirustv
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/10) στα Ιωάννινα, όταν ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του μετά από εκτροπή της μηχανής του στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, στην περιοχή των Καρδαμιτσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το epirustv, η μηχανή του νεαρού προσέκρουσε σε σταθμευμένο βαν, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να καταλήξει με σφοδρότητα στο οδόστρωμα. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να τον επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τον διασωλήνωσαν πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Δυστυχώς, ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Τροχαίο δυστύχημα στα Ιωάννινα: Νεκρός 19χρονος με μοτοσικλέτα Facebook Twitter

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ κάτοικοι της περιοχής τόνισαν ότι το σημείο είναι γνωστό για την επικίνδυνη οδήγηση με αυξημένες ταχύτητες, τόσο από δίκυκλα όσο και από αυτοκίνητα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ