Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Ντι Μαρτίνο

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Ντι Μαρτίνο Facebook Twitter
0

Η Αντονιέτα Ντι Μαρτίνο, «ασημένια» στο αγώνισμα του ύψους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2012, , δεν θα συμμετάσχει στους Αγώνες του Λονδίνου.

Την περασμένη Τετάρτη η αθλήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο. Η Ντι Μαρτίνο, η οποία είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας της τον περασμένο Απρίλιο, στην Τενερίφη της Ισπανίας, δεν κατέστη δυνατόν να αποφύγει το χειρουργείο, κάτι που είχε ως συνέπεια να χάσει τη «γιορτή» του Λονδίνου.

Η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής, προσθέτοντας ότι η αποθεραπεία θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις μήνες. Η 34χρονη άλτρια αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ιταλικού στίβου για ένα μετάλλιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM