Γλυκά Νερά: Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη ο 80χρονος που φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές

Γλυκά Νερά: Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη ο 80χρονος που φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά, θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας την Τετάρτη.

Η σύλληψή του έγινε μετά την έκδοση εντάλματος, καθώς θεωρείται υπεύθυνος για τον εμπρησμό την περασμένη Κυριακή, 11 Αυγούστου.

Σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ποινή κάθειρξης έως και 20 έτη.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 80χρονος φέρεται να προκάλεσε τρεις εστίες φωτιάς το μεσημέρι της Κυριακής σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους, καθώς και μία ακόμα φωτιά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι αρχές βασίζονται σε βιντεοληπτικό υλικό που τον δείχνει να πετάει φλεγόμενα αντικείμενα σε ξερά χόρτα, ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM