Η Zendaya και ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε συζητήσεις για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Μπόργκλι

Η Zendaya και ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε συζητήσεις για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Μπόργκλι Facebook Twitter
Zendaya / Φωτ.: EPA
0

Μετά την επιτυχία της πρόσφατης ταινίας του «Dream Scenario», ο Νορβηγός σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μπόργκλι συνεργάζεται και πάλι με την A24, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει εξασφαλίσει δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου για τη νέα του ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, η A24 θα χρηματοδοτήσει και θα παράγει την ταινία με τίτλο «The Drama», με τη Zendaya και τον Ρόμπερτ Πάτινσον σε προχωρημένες συζητήσεις για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο της ταινίας είναι έργο του ίδιου του Μπόργκλι.

Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί από τους Άρι Άστερ, Λαρς Κνούντσεν και Τάιλερ Καμπελόνε μέσω της Square Peg. Αν και οι λεπτομέρειες του έργου παραμένουν κρυφές, οι φήμες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που εξελίσσεται με απρόβλεπτο τρόπο πριν από την ημέρα του γάμου.

Η Zendaya είχε μια εξαιρετική χρονιά, πρωταγωνιστώντας στο «Dune: Part Two», το οποίο απέφερε πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ακολούθησε η επιτυχία της δραματικής ταινίας «Challengers» της Amazon MGM, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, η οποία απέσπασε θετικές κριτικές και 94 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Η Zendaya αναμένεται να επιστρέψει στον βραβευμένο με Emmy ρόλο της στη σειρά «Euphoria» του HBO, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις αρχές του 2025.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM