Τροχαίο δυστύχημα στο Καπανδρίτι: Φορτηγό που πήγαινε στη φωτιά παρέσυρε 58χρονη

Τροχαίο δυστύχημα στο Καπανδρίτι: Φορτηγό που πήγαινε στη φωτιά παρέσυρε 58χρονη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Καπανδρίτι με φορτηγό που κατευθυνόταν στη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Το φορτηγό βρισκόταν στην κεντρική πλατεία στο Καπανδρίτι σταματημένο, περιμένοντας την εντολή της αστυνομίας για να ξεκινήσει. Η 58χρονη γυναίκα, κρατώντας το εγγονάκι της, τριών ετών στα χέρια, επιχείρησε να περάσει ανάμεσα από το φορτηγό και έναν τοίχο. Την ώρα εκείνη όμως, το φορτηγό πήρε εντολή να ξεκινήσει, ο οδηγός δεν την είδε και την παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. 

Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της αργότερα, ενώ σώο είναι το εγγόνι της. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM