Στο νοσοκομείο ο Ράτκο Μλάντιτς

Στο νοσοκομείο ο Ράτκο Μλάντιτς Facebook Twitter
1

Η δίκη του πρώην στρατιωτικού ηγέτη των Σερβοβοσνίων Ράτκο Μλάντιτς διεκόπη, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν νιώθει καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου.

«Παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά στη διάρκεια της ακρόασης, οπότε η διαδικασία διακόπηκε», δήλωσε στο Reuters η εκπρόσωπος του δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία Νέρμα Γιέλασιτς.

«Τον εξέτασε η νοσοκόμα του δικαστηρίου και ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε για σήμερα. Ο δικαστής είπε ότι θα συνεχιστεί αύριο αν επιστρέψει στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλιώς θα υπάρξει ενημέρωση», πρόσθεσε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια