Δίκη Καραϊβάζ: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας

Δίκη Καραϊβάζ: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Να κριθούν ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραΐβάζ συνιστά η εισαγγελική πρόταση στη δίκη.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ εκτίμησε ότι δεν είναι μια απλή ανθρωποκτονία, αλλά έγινε στο πλαίσιο του οργανωμένου εγκλήματος.

Κατά την κρίση της, αυτός που εκτέλεσε το δημοσιογράφο είναι ο συνοδηγός της μηχανής και ο μικρότερος από τα δυο αδέρφια, 41 ετών, ενώ ο αδερφός του, 49 ετών ήταν ο οδηγός της μηχανής, για τον οποίο ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία σε άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Ζήτησε, ακόμη, να απαλλαγεί από τα αδικήματα της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο Τατόι: Τα αίτια του ατυχήματος αναζητά η Πολεμική Αεροπορία – Τα δύο πιθανά σενάρια

Ελλάδα / Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο Τατόι: Τα αίτια του ατυχήματος αναζητά η Πολεμική Αεροπορία – Τα δύο πιθανά σενάρια

Δύο πιλότοι τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η Πολεμική Αεροπορία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος
LIFO NEWSROOM