Αισιοδοξία επικρατεί στην κυπριακή κυβέρνηση, καθώς παρά την έλευση της Τρόικα στο νησί, θετική αναμένεται να είναι η απάντηση της Ρωσίας στο αίτημα για παροχή διακρατικού δανείου ύψους πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στη Μόσχα μετέδωσε ότι όλα τα δημοσιεύματα συγκλίνουν στο ότι είναι προς το συμφέρον τόσο της Κύπρου όσο και της Ρωσίας η έγκριση του δανείου.
Σε άρθρο ρωσικής εφημερίδας επισημαίνεται ότι η Ρωσία δεν θα αρνηθεί να βοηθήσει την Κύπρο, η οποία, όπως σημειώνει η εφημερίδα, συγκαταλέγεται στις τέσσερις μεγαλύτερες οικονομίες που επενδύουν στη Ρωσία, ενώ στο νησί υπάρχουν αντιπροσωπείες των μεγαλύτερων ρωσικών εταιρειών.
Αναφέρεται ακόμη ότι στον προϋπολογισμό υπάρχει ειδική πρόνοια, αναφορικά με τη βοήθεια προς την Κύπρο.
Διεθνή /
Θα το πάρει το δάνειο από την Ρωσία τελικά η Κύπρος;
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Αποσύρονται τα τρόλεϊ - Ξεκινά το ξήλωμα των καλωδίων σε Πειραιά και Αθήνα
Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»
Βασιλιάς Κάρολος: Αφαίρεσε και τα τελευταία αξιώματα του Άντριου
Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα
Οι δέκα δίσκοι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του 21ου αιώνα
σχόλια