No.1

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 14χρονος μετά την ανατροπή του τρακτέρ του θείου του

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 14χρονος μετά την ανατροπή του τρακτέρ του θείου του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του ο 14χρονος που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ Γεννηματάς» μετά την πτώση από τρακτέρ που οδηγούσε ο 61 ετών θείος του. 

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στο 56ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Καβάλας στο ύψος της Νέας Απολλωνίας, όταν το τρακτέρ υπό αδιευκρίνιστες συνθηκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Ο 61 ετών οδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM