Σκοτώθηκε σε τροχαίο η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Αγγελική Κουτσονικολή

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Αγγελική Κουτσονικολή Facebook Twitter
0

Τη ζωή της έχασε σε τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου η 23χρονη Αγγελική Κουτσονικολή, μέλος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας.  

Η αθλήτρια επέστρεφε οδικώς στην Αθήνα, μαζί με τον αδελφό και τον πατέρα της, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή τους.

H Αγγελική Κουτσονικολή γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1989. Αρχικά ασχολήθηκε με το στίβο στην ομάδα του Κερατσινίου, από το 2006 μεταπήδησε στην ποδηλασία εντασσόμενη στον Πρωτέα, ενώ από το 2009 ήταν στέλεχος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM