Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη και την εγκατέλειψε τραυματισμένη έξω από νυχτερινό κέντρο

Πειραιάς: 16χρονη επιτέθηκε σε 19χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη έξω από νυχτερινό κέντρο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη μίας 16χρονης προχώρησαν οι Αρχές στον Πειραιά, η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυμάτισε μια 19χρονη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο λιμάνι του Πειραιά. Εκτός από τη σύλληψη της 16χρονης, οι Αρχές συνέλαβαν και έναν 20χρονο ο οποίος τη συνόδευε και πλέον κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., μετά την επίθεση ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο και διέφυγαν μαζί με την 16χρονη, εγκαταλείποντας την 19χρονη τραυματισμένη. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Εκτός από τη σύλληψη της 16χρονης, συνελήφθη από την αστυνομία και ο γονέας της 16χρονης, για παραμέληση της εποπτείας της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM