Σόιμπλε: «Ο καθένας να λύσει τα προβλήματα του μόνος του»

Σόιμπλε: «Ο καθένας να λύσει τα προβλήματα του μόνος του» Facebook Twitter
0

Να λύσει ο καθένας τα δικά του προβλήματα και τότε θα ξεπεραστεί η κρίση, δήλωσε σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό SWR, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Οκ Σόιμπλε σε ερώτηση σχετικά με το υπέρογκο χρέος της Γερμανίας που φτάνει τα 2 τρις, είπε ότι η χώρα είναι σε καλό δρόμο για τη μείωση των ελλειμμάτων, κάτι που ενσωμάτωσε στο σύνταγμα της. «Αν κάνουν το ίδιο όλες οι χώρες της Ευρώπης και ειδικά οι χώρες της ευρωζώνης, τότε θα ξεπεραστεί η κρίση. Αλλά αυτός είναι ο απαραίτητος δρόμος. Ο καθένας πρέπει λύσει τα δικά του προβλήματα. Κι εμείς έχουμε προβλήματα αλλά τα λύνουμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά σε δημοσιεύματα και εκτιμήσεις για ήττα της Γερμανίας στις Βρυξέλλες ο κ. Σόιμπλε αντέκρουσε αυτές τις απόψεις λέγοντας:  «Θα ήταν εντελώς ανεύθυνο να πανικοβαλλόμαστε από όσα γράφονται ευκαιριακά σε ιταλικές, μερικές φορές και σε γερμανικές εφημερίδες». Εξήγησε ότι  ο ίδιος θα περιέγραφε τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής ως «Μάριο + Αγκελα = ένα βήμα μπροστά για την ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM