Το τερμάτισε η Λατινοπούλου για Λεπέν - «Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί»

Το τερμάτισε η Λατινοπούλου για Λεπέν - Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί Facebook Twitter
0

Το... μαύρο άσπρο επιχείρησε να παρουσιάσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι θαυμάζει την Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν, ότι δεν θεωρεί ακροδεξιά τη Μαρίν Λεπέν, την ώρα που η ίδια δηλώνει ακροδεξιά, ενώ χαρακτήρισε «ωραίες και λογικές» τις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής δήλωσε ότι θαυμάζει την Ουγγαρία του Όρμπαν, επειδή «έχει μηδέν λαθρομετανάστες. Ακούει και σέβεται τον κόσμο». Για το μεταναστευτικό είπε πως η χώρα μας είναι «ξέφραγο αμπέλι». «Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες», ενώ για την κατάσταση στη Γαλλία είπε ότι γίνονται ανίερες συμμαχίες για να σταθούν απέναντι στη Λεπέν και κατέληξε: «Φυσικά στηρίζω Λεπέν. Δεν είναι ακροδεξιά η Λεπέν».

«Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που όποιος γράφει με το δεξί χέρι, να τον βαφτίζουμε ακροδεξιό. Ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Είπε ότι η Ελλάδα κυβερνάται από την κεντροαριστερά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα κεντροαριστερός. Σχολιάζοντας τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε ότι έχουν κάνει «ξεκάθαρη κωλοτούμπα». Πάράλληλα ανέφερε ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με κανέναν, θα κριθεί για αυτά που λέει η ίδια, ενώ τόνισε πως «δεν θα κάνω βήμα πίσω». Πρόσθεσε πως «Όποιος νομίζει ότι με αλαζονεία μπορεί να κάνει κουμάντο, ενώ χρόνια τώρα πληρώνουμε όλοι τους φόρους μας, κάνει λάθος. Να μας απαλλάξουν από τους φόρους και να κάνουν ό,τι θέλουν».

Αναφερόμενη στις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι «ακούσαμε δύο πολύ ωραίες και λογικές ομιλίες σε μια εποχή που τα αυτονόητα έλειψαν».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM