No.1

Εξακολουθούν να αγνοούνται οι τουρίστες σε Αμοργό και Σίκινο

Εξακολουθούν να αγνοούνται οι τουρίστες σε Αμοργό και Σίκινο Facebook Twitter
Σίκινος/ Φωτ.: EPA
0

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών τουριστών που αγνοούνται σε Αμοργό και Σίκινο. Ο 59χρονος αστυνομικός από το Λος Άντζελες χάθηκε στην Αμοργό ενώ δύο Γαλλίδες αγνοούνται στη Σίκινο. 

Οι δύο τουρίστριες από τη Γαλλία αγνοούνται από την Πέμπτη 13 Ιουνίου και η μία γυναίκα επικοινώνησε την Παρασκευή με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος στη Σίκινο στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά». 

Σύμφωνα με το MEGA, οι Αρχές θεωρούν πως οι δύο ηλικιωμένες έπεσαν σε κάποιο δύσβατο σημείο και αδυνατούν να τις εντοπίσουν.  

Στην Αμοργό, ο συνταξιούχος αστυνομικός έκανε διαδρομή τεσσάρων ωρών σε μονοπάτι όταν εξαφανίστηκε. Ήδη η ΕΛΑΣ και το Λιμενικό έχουν ερευνήσει αρχαιολογικούς χώρους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο νησί έφτασαν o αδελφός και η σύζυγος του 59χρονου μαζί με δύο εκπαιδευμένους ιχνηλάτες και διασώστες, οι οποίοι με μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα βοηθούν στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας που αγνοούνταν στην Κέρκυρα βρέθηκε νεκρός στο Μαθράκι. Διεξάγεται προανάκριση και θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να καθοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
 

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM