Σίκινος: Αγωνία για τις αγνοούμενες Γαλλίδες - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Σίκινος: Αγωνία για τις αγνοούμενες Γαλλίδες - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους Facebook Twitter
Το λιμάνι της Σικίνου / EUROKINISSI
0

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί για τον εντοπισμό των δύο Γαλλίδων τουριστριών, στη Σίκινο.

Οι δύο ηλικιωμένες αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής και έκτοτε κάτοικοι του νησιού, πυροσβέστες και εθελοντές, «χτενίζουν» τη Σίκινο για τον εντοπισμό τους. Πρόκειται για δύο Γαλλίδες τουρίστριες ηλικίας 73 και 64 ετών, οι οποίες έμεναν σε διαφορετικά καταλύματα αλλά ερευνάται η πιθανότητα να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Μιλώντας νωρίτερα το πρωί της Κυριακής σε εκπομπή του Αντ1, ο δήμαρχος Σικίνου Βασίλης Μαράκης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στις έρευνες, δήλωσε πως επικρατεί αγωνία για την τύχη τους και εξέφρασε την ανησυχία του λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο νησί τις τελευταίες ημέρες.  «Αγωνιούμε, είμαστε δύο μέρες πάρα πολλά άτομα, έχουν έρθει και πυροσβέστες από τη Σύρο. Ψάχνουμε με drone, με σκάφη, έχουμε πάει παντού.

»Οι δύο Γαλλίδες τουρίστριες, την Παρασκευή που είχε και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες χάθηκαν και δεν έχουν μαζί τους ούτε κινητό. Οι γυναίκες είναι μεγάλης ηλικίας και οι θερμοκρασίες τις δύο τελευταίες ημέρες στο νησί είναι υψηλές. Ψάχνουμε να βρούμε τι θα γίνει», σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr, στην επιχείρηση μετέχει και το διασωστικό σκάφος CHIARA μαζί με μέλη της Ε.Ο.Δ. – Παράρτημα Κυκλάδων που αναχώρησαν από την Πάρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Ελλάδα / Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του - Το δεύτερο αφορά γνωστό γιατρό της Μυτιλήνης, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νεαρής κόρης του
LIFO NEWSROOM