Βασιλιάς Κάρολος και Ντέιβιντ Μπέκαμ συναντήθηκαν και αντάλλαξαν συμβουλές μελισσοκομίας

Βασιλιάς Κάρολος και Ντέιβιντ Μπέκαμ συναντήθηκαν και αντάλλαξαν συμβουλές μελισσοκομίας Facebook Twitter
0

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει πει ότι αντάλλαξε «μελισσοκομικές συμβουλές» με τον βασιλιά Κάρολο σε πρόσφατη συνάντηση.

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε ότι το δίδυμο συναντήθηκε στο σπίτι του μονάρχη στο Highgrove στο Gloucestershire για να συζητήσουν το έργο του King's Foundation. Ο Μπέκαμ έχει πλέον γίνει πρεσβευτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος για να βοηθήσει στην προώθηση του έργου του. Είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που θα αναλάβει τον ρόλο, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ ιδιαίτερα να στηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ιδρύματος και τις προσπάθειές του να διασφαλίσει ότι οι νέοι έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στη φύση».

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για να σηματοδοτήσουν την ανακοίνωση δείχνουν τον Μπέκαμ με τον Βασιλιά στο κατώφλι του Highgrove. Επίσης, φαίνεται να επιδεικνύει τις δεξιότητές του στην ξυλουργική με φοιτητές του ιδρύματος στο Snowdon School of Furniture, το οποίο αποτελεί μέρος του The King's Foundation.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά μαζί με τη Βικτόρια Μπέκαμ, είπε ότι ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους νέους «να διευρύνουν τους ορίζοντές τους». Και πρόσθεσε: «Έχοντας αναπτύξει μια αγάπη για την ύπαιθρο, βρίσκομαι επίσης σε μια προσωπική αποστολή να μάθω περισσότερα για τις δεξιότητες στην ύπαιθρο που είναι τόσο σημαντικές για το έργο του ιδρύματος».

«Ήταν πηγή έμπνευσης να ακούω από τον Βασιλιά για το έργο του ιδρύματος της Αυτού Μεγαλειότητας κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στους κήπους Highgrove - και να ανταλλάσσω συμβουλές για τη μελισσοκομία!»

Το πάθος του Μπέκαμ για τη μελισσοκομία φάνηκε στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον ποδοσφαιριστή, το οποίο τον δείχνει να περπατά ντυμένος με πλήρη μελισσοκομική ενδυμασία προς τα μελίσσια του. Επίσης, έχει ανεβάσει βίντεο και αναρτήσεις στο Instagram με τον ίδιο να εργάζεται σε μελίσσια. 

Ο Βασιλιάς επέστρεψε πρόσφατα στα δημόσια καθήκοντα μετά τη διάγνωση του καρκίνου στις αρχές του έτους. Η επιστροφή του στις υποχρεώσεις επιβεβαιώθηκε τον Απρίλιο. Το Ίδρυμα του Βασιλιά, πρώην Ίδρυμα του Πρίγκηπα, ιδρύθηκε από τον Βασιλιά όταν ήταν Πρίγκιπας της Ουαλίας. Το ίδρυμα τρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα κατάρτισης, ενώ στοχεύει επίσης στην αναζωογόνηση των κοινοτήτων μέσω της αστικής ανάπλασης και του σχεδιασμού και την υποστήριξη της βιωσιμότητας.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM